SuLVIn vuosikokous järjestettiin 19.11.2005 Mikkelissä. Keski-Uudenmaan LVI-yhdistyksestä oli mukana Eerik Nieminen, Juha Rautio ja Ari Vilén.

 

Marraskuun kokous oli sääntömääräinen kokous. Tällöin valitsimme erovuoroisen hallitusjäsenen tilalle uuden. Tällä kerralla Pirkko Koch oli erovuorossa ja uudeksi jäseneksi valittiin Kari Anteroinen.

Kokouksessa oli mukana myös kolme uutta jäsentä. Tällöin Uimosen Mage hoiti perinteisen tehtävänsä. Jälleen kerran "untuvikot" joutuivat kiemurtelemaan odottamattomassa tilanteessa, mutta ihan kohtuullisesti te selvisitte. Tervetuloa uudet jäsenet iloiseen joukkoomme!

Illan tuote-esittelystä vastasivat tällä kerralla Eerik Nieminen ja Jonas Holmström Rettig Lämpö Oy:stä.

Sääntömääräisen kokouksen jälkeen annoimme puheenvuoron ensin Jonakselle, joka kertoi edustamansa yrityksen historiasta ja toiminnasta, mutta myös Rettig Lämmön radiaattoreista ja konvektoreista samalla kun jäsenistö nautti monipuolisesta tarjoilusta.

Rettig Lämpö Oy on hankkinut tuotevalikoimansa täydennykseksi Eerik Niemisen jo aiemminkin tutuksi tehneen MMA:n venttiilivalikoiman. Infotilaisuuden loppuosalla Eerik kertoi MMA (Ab Markaryds Metallarmatur):n monipuolisesta venttiilivalikoimasta.

 

Jonas Holmström (vasemmalla) ja Eerik Nieminen

Kiitos molemmille mielenkiintoisesta esityksestä!

Tuttuun tapaan saimme virallisen osuuden jälkeen nauttia yhdessä maittavan päivällisen ravintola Toscanan herkulliseen tyyliin.

Reijo Lappalainen Itula Oy:stä tuli vieraaksemme ja kertoi kiinnostavia asioita Oventropin komposiittiputkista ja lattialämmitysjärjestelmästä.

Lisäksi kuulimme täyttä faktaa Zehnderin konvektoreista, joita Itula Oy edustaa Suomessa.

 

 

Lopuksi Reijo laittoi pöydän koreaksi Toscanan herkkupöydässä osanottajille unohtamatta kokousvirvokkeita.

Illan isäntänä toimi Ouman Oy ja Mikko Lahtinen esitellen kiinteistöautomaatiojärjestelmiä.

Hei KeLVIläinen, jos tiedät yrityksen, joka haluaa infota tuotteistaan kuukausikokouksemme yhteydessä "ruokapalkalla", ota yhteys pj. Emppuun niin etsitään sopiva ajankohta.

Takaisin ylös