Pidimme kokouksen juuri juhliemme aattona, joten voi vain kuvitella, miten jännitys oli melkeinpä käsin kosketeltavaa. Onhan pitkään valmisteltu tapahtuma KeLVIlle todella tärkeä tapaus.

Samalla toki suuntasimme katseemme jo uuteen vuoteen 2008, tapahtumiin ja yhteistyöhön muiden yhdistyksien kanssa. Marraskuun kokoushan on myös sääntömääräinen syyskokous.Maget olivat itsekin ihmeissään: Koskaan, ei koskaan aiemmin olla kokouksessa syöty hedelmiä ja juotu limua!

 

Hallituksessa huiskivat tietysti myöskin muutoksen tuulet. Tältä erää hallitustyöskentelystä luopuivat Marita Korhonen ja Ari Vilén. Kiitos heille molemmille ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta ahkeroinnista yhteisen hyvän puolesta.

Uudeksi jäseneksi valittiin rahakirstun vartijamme Anne Mäkelä. Annehan on ollut jo pitkään KeLVIn aktiivikkoja, joten valinta hallituksen vastuulliseksi jäseneksi oli ainoastaan ajan kysymys.

Toiseksi uudeksi jäseneksi hallitukseen valittiin myöskin pitkän linjan KeLVIläinen, Vesa Lassila. Vesa on tehnyt ansiokasta työtä lehtitoimikunnassa, jonka pohjalta syntyi hieno juhlajulkaisumme.

Kokouksen jälkeen päästimmekin herrat ääneen. Ensin astui areenalle Fredrik Nyström Wilo Pumput Oy:stä. Fredrik on yrityksensä uusia voimia ja oli omien sanojensa mukaan vasta ensimmäistä kertaa esittelemässä isolle porukalle tuotteitaan. Todella hienosti kävi homma, kiitos siitä Fredrik.

Fredrik kertoi, että Wilo Pumput Oy työllistää Suomessa 15 henkilöä ja liikevaihto on n. 4,5 m€. Suomessa pyörii n. 350 000 Wilo-pumppua. Erityismaininnan sai taajuusmuuttajasääteinen pumppu, Stratos.

Pålle Björklund edustaa P.O.B.-Tech Oy:tä, joka valmistaa ja markkinoi nestelämmönsiirtimiä ja lämmönjakokeskuksia. Pållesta mainittakoon sen verran, että hän edustaa Suomessa harvalukuista, mutta sitäkin kiintoisampaa LVI-legendojen kunnioitettavaa ryhmää. Oli todella hienoa saada Pålle meille kertomaan tuotteistaan.

 

Sanomattakin lienee selvää, että ilta kuitattiin erittäin maukkaan aterian merkeissä meille niin tutussa Casa Toscana -ravintolassa.

   

Syyspimeät alkavat olla käsillä, muta sehän ei kelviläisiä lannista. Olemme loppusuoralla 30-vuotisjuhlien järjestelyissä. Myös juhlalehti on painettu ja jokaisen käsissä aivan tuotapikaa.

Tälläkin kertaa joukkoomme tuli uusi jäsen, Annika Martesuo Sipoosta. Ikävä kyllä Annikaa ei näkynyt kokouksessa. Annika, jos luet tätä tarinaa, toivotammekin myös Sinut sydämellisesti tervetulleeksi aktiivijäseneksi. Kuukausikokouksiimme on ihan jokainen jäsen tervetullut.

Tällä kerralla vieraaksemme saapui Valeri Tiik edustaen yritystään, Mercus Altitude Softwarea, yritystä joka on kehittänyt ainutlaatuisen yrityksen toimialatietojärjestelmän, Brokerin.

Valeri kertoi innostavasti Brokerista, joka on alansa edelläkävijä. Mercus Altitude Software toimii jo neljällä paikkakunnalla Suomessa joten yhteyshenkilösi on tarvittaessa lähellä.


Yhdistyksemme kokeneimpia: Ville, Hanski ja Eero

 

Myös Valeri Tiik täytti odotuksemme maittavasta illallisesta Casa Toscanan viihtyisässä ilmapiirissä.

 

Kesä on takana, vaikka kesää onkin vielä jäljellä. KeLVI on joka tapauksessa aloittanut energisenä syyskauden valmistuen innoissaan omiin 30-vuotisjuhliinsa. Mukavasti oli myös porukkaa paikalla, 24 henkilöä, onhan taas hienoa kuulla kavereitten kuulumisia.

Uusia jäseniä saimme joukkoomme tällä kerralla jopa kolme kappaletta. Olli Aalto toimii LVI-suunnittelijana Amplan Oy:ssä Vantaalla ja Tomi Leinikka työskentelee YIT Kiinteistötekniikassa Järvenpäässä. Tomi asustelee Jokelassa. Kolmantena vaan ei vähäisimpänä joukkoomme astuu helsinkiläinen Harri Einola. Tervetuloa mukavaan joukkoomme!

  

Lisäksi saimme melkoisen tietopaketin hajautetun ilmanvaihdon uranuurtajalta, Vallox Oy:ltä ja Juha Suonsivulta. Juha esitteli Vallox Oy:n yrityksenä ja tuotevalikoiman uusine tuulineen kiinnostuneelle kokousväelle.

Vallox Oy on aloittanut toimintansa jo yli 30 vuotta sitten, vuonna 1971, jolloin yritys perustettiin Loimaalle. Silloinen nimi oli Valmet. Vuonna 1987 yritys muutti nimensä Vallox Oy:ksi. Nykyään yrityksessä työskentelee yli 100 henkilöä ja liikevaihto on 15 Meur.

 

Juha Suonsivu
 

Kokouksen ja yritysinfon jälkeen saimme nauttia jälleen kerran aivan ihanan herkullisen päivällisen sekä Vallox Oy:n, että Casa Toscanan henkilökunnan myötävaikutuksella.

Tällä kerralla kevään työkiireet alkavat olla sillä mallilla, että jopa kokoukseen ei löydy aivan samaan malliin osanotto, kuin aiemmilla kerroilla. Se ei tietenkään vauhtia haitannut. Energiaahan löytyy pienemmälläkin porukalla ja asiat hoituvat.

Edelleen löytyy mainostilaa syksyllä ilmestyvään juhlalehteemme. Nyt on kuitenkin korkea aika tuoda itsensä julki, sillä mainostilaa on tarjolla yllättävän rajoitetusti. Yhteys heti siis Iivariin.

Maineemme kiinnostavana yhdistyksenä kiirii joka suuntaan ja tälläkin kerralla joukkoomme löysi uusi jäsen. Helsinkiläinen Harri Einola hyväksyttiin valiojoukkoomme mukaan. Tervetuloa joukkoon Harri!

Peacock lähestyy kovaa vauhti, vielä on muutama lippu jäljellä joten kannattaa pitää kiirettä ja ilmoittautua. Laita vaikka viestiä Kirsille ja sen jälkeen rahaa yhdistyksen tilille. Tarkemmat ohjeet löydät Tapahtumat-osiosta.

Kevätretkellekin mahtuu vielä. Nyt pikana viestittämään osallistumisestasi Kirsille, niin varmistat paikan bussissa mukavan porukan mukana. Lisää tietoa aikatauluista, ohjelmasta yms. tapahtumissa.

 

Meillä on ilo ja kunnia kehua jäseniämme heti alkuun innokkaan kokousosallistumisen johdosta. Iloinen tapaamisemme ja luonnollisesti myös mielenkiintoinen vieraamme, IP-Produkter Oy veti tuvan siinä määrin täyteen, että tuoleja piti metsästellä naapuritiloistakin. Jatkossa pitää muistuttaa Rivolin väkeä, että huomioivat aktiivisuutemme jo etukäteen.

Rahastonhoitajan vaihtuminen on tosiasia. Anne (Mäkelä) on jo tositoimissa ja heiluttaa rahan valtikkaansa selkeän ammattitaitoisesti. Asia on hyvin tärkeä myös siksi, että lehtitoimikuntamme on myynyt niin huimasti mainoksia, että rahatulvan kanssa pitää ollakin taito hyppysissä.

 

Yllä sekä paikkansa jättävä, että uusi rahastonhoitaja, joita Rainer Buss ja Hannu Lindberg opastavat kokeneempina alan konkareina

Jos joku vielä haluaa yrityksensä mainoksen syksyllä ilmestyvään LVI-alan julkaisuun, nyt on korkea aika tuoda itsensä julki, sillä mainostilaa on tarjolla yllättävän rajoitetusti. Yhteys heti siis Iivariin.

Tälläkin kerralla joukkoomme löysi uusi jäsen. Järvenpään poika, Jorma Ahlfors Part Company Oy:stä on havainnut, että nyt on oikea aika liittyä oman sidosryhmänsä joukkoon. Todella hyvä päätös!

Peacock on tulossa, vielä on tilaa noin kymmenelle hengelle joten kannattaa pitää kiirettä ja ilmoittautua. Laita vaikka viestiä Kirsille ja sen jälkeen rahaa yhdistyksen tilille. Tarkemmat ohjeet löydät Tapahtumat-osiosta.

Myös kevätretkelle mahtuu vielä. Nyt pikana viestittämään osallistumisestasi Kirsille, niin varmistat paikan bussissa mukavan porukan mukana.

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä, vieraaksemme tuli IP-Produkter Oy, joka on perustettu jo vuonna 1961. Yritys kuuluu nykyisin Dacke PMC Ab -nimiseen emoyhtiöön. Suomen yksikkö käsittää 45 henkilöä ja liikevaihtoa kertyy vuodessa noin 15 miljoonaa euroa. IP-Produkter Oy myy erittäin laajan sortimentin LVI-, teollisuus-, sekä hydrauliikka-alan tuotteita.

Kokouksessamme Martti Saranpää ja Markku Leikas keskittyivät LK Universal sekä LK muoviputki -järjestelmään. Kyseiset komposiitti- ja lattialämmitysjärjestelmät on tyyppihyväksyttyjä ja toteutettu jo kolmen vuosikymmenen ajalla. Loppukäyttäjinä toimivat lähinnä ammattiliikkeet.

 

Martti Saranpää

 

Markku Leikas

 

Taas oli aika istahtaa samaan tuttuun kokoustilaamme hotelli Rivolin mukavassa miljöössä. Kuten aina, hallitus piti kokouksensa jo ennen varsinaista tapaamista ja keräsi niin kevään ja oikeastaan jo syksynkin asioita esiteltäväksi kaikelle porukalle.

Kokouksessa pohdimme tietysti, mitä kaikkea mukavaa jatkossa taas harrastamme. Kevään kokouksien lisäksi "tapetilla" on hyvin tiiviisti kevään retki. Kuten jo tammikuussakin kerroimme, retki suuntautuu Savon sydämeen, Leppävirralle, LPM Danfossin tuotantolaitoksille. Retken yhteydessä järjestetään myös yhdistyksemme jokavuotinen petanque kisa.

Lähtö tapahtuu perjantaina 25.5.2007 aikaisin aamulla. Perillä LPM pitää meistä todella hyvää huolta ja myös vuoden tärkein urheilutapahtuma, KeLVIn petanque -kisa pidetään samaisella retkellä joten hyvät ihmiset, ilmoittautukaa nyt ihmeessä mukaan. Ihana ja mukava sihteerimme Kirsi Juurinen ottaa vastaan ilmoittautumisia.

Rahaston hoitajana toiminut Pirkko Koch on päättänyt luovuttaa tehtävänsä uudelle innokkaalle ja tarkalle talousihmiselle. Arvatkaapa mitä? Marita Korhonen ja Pirkko Koch ovat leiponeet meille juuri sellaisen, rahavarojemme ylimmäisen vartijan ja hän on.... Anne Mäkelä!!! Onnea KeLVI ja onnea Anne.

Uusia jäseniä liittyi myös helmikuun kokouksessari kaksi kappaletta, Juha Kinnunen ja Ari Salminen. Juha tulee Keravalta ja Ari Järvenpäästä. Paikalla oli tammikuun uusi tulokas Teemu Heikkilä. Teemu vastasi selkeän totuudenmukaisesti Markku Uimosen haastattelussa.


Teemu Heikkilä

Peacock on myöskin ohjelmassa myös tänä vuonna. Tämänvuotinen esitys on nimeltään Da Lintsi koodi ja KeLVI tulee vierailemaan Linnanmäellä edellisten vuosien tapaan heti kesäkuun alussa 7.6.2007 klo 18.00 alkavassa näytöksessä. Suosio on hurja. Vielä taitaa kuitenkin olla jäljellä muutama lippu eli kannattaa todellakin tulla seuraavaan kokoukseen jos mielii tulla mukavan porukan mukana teatteriin. Mukaan voi siis ilmoittautua ainoastaan kuukausikokouksen yhteydessä.

Perinteiseen tapaan tapahtuma on avec-tilaisuus, eli puolisot ovat tervetulleet mukaan.

Jälleen mitataan teidän kaikkien aktiivisuus. Tulkaa siis mukaan kokoukseen ja ilmoittautukaa myös teatteriesitykseen. Pääsemme esitykseen mukaan edulliseen ryhmähintaan 29€/henkilö. Pelkkä ilmoittautuminen ei riitä. Liput varmistuvat vasta kun ilmoittautuneet ovat suorittaneet lippujen hinnan yhdistyksen tilille. Helmikuun ilmoittautumisten eräpäivä on 28.2.2007, johon mennessä lipun hinta on suoritettava KeLVIn tilille 159730 - 103276.

Seuraavat ilmoittautumiset ovat siis mahdollisia jälleen seuraavassa kokouksessa 13.3.2007. Tervetuloa mukaan!

Tour & Andersson Oy oli lupautunut Reijo Huuhtasen positiivisella myötävaikutuksella esittelemään yhdistyksemme ammattilaisille putkistovarusteiden aivan uusinta uutta. Tour & Anderssonhan on aloittanut toimintansa jo vuonna 1897 August Hilmer Anderssonin toimesta ja tätänykyä yrityksessä ahertaa kansainvälisesti noin 600 henkeä, Suomessa porukka koostuu viidestä henkilöstä.

Reijo kertoi lähinnä automaattisen linjasäätöventtiilin toiminnasta, mutta hän mainitsi myös TA:n automaattisen ilmanpoistajan, Pneumatexin. Kiitämme TA:ta tietysti myös maittavasta päivällisestä.

 

Vuosi 2007 alkoi jälleen räväkästi KeLVIn tammikuun kokouksella. Tällä kerralla kävi pitkästä aikaa hassusti emmekä saaneet illalle tuoteinfoa talotekniikan alalta. Toisaalta yhdistyksellämme oli paljon asioita, koska koko vuoden toimintammehan laitetaan raameihin heti ensimmäisellä tapaamisella.

Hallitus on järjestäytynyt ja kokoontunut myös aktiiviseen toimintaan. Hallituksen kokoonpanossa ei tällä kertaa tapahtunut suurempia muutoksia. Ari Vilén kuitenkin luopui varapuheenjohtajan pestistään ja hänen tilalleen hallitus valitsi Tapio Kanervan.
Lisäksi pitkään rahaston hoitajana toiminut Pirkko Koch on päättänyt luovuttaa tehtävänsä uudelle innokkaalle ja tarkalle talousihmiselle.

Aktiivisuus on koko toimintamme ydin. Siksi myös aktiivisuus palkitaan. Vuonna 2006 aktiivisimpia olivat kaksi pitkäaikaista alan ammattilaista, Viljo Korhonen ja Timo Salo. Meillä ei ollut muita mahdollisuuksia kuin arvoa toinen heistä voittajaksi. Kuka olisikaan sopinut onnettareksi paremmin kuin Marita Korhonen. Tällä kerralla onni suosi Timo Saloa. Onneksi olkoon!

 

Uusia jäseniä liittyi tammikuun kokouksessa joukkoomme kaksikin kappaletta, Jarmo Piirainen ja Teemu Heikkilä. Molemmat ovat Järvenpääläisiä. Paikalla oli Jarmo Piirainen, joka on tervetullut suunnittelijakunnan edustaja. Jarmo toimii Tuomi Yhtiöt Oy:n toimitusjohtajana Helsingissä. Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Jarmo Piirainen

Aktiviteetteja on paljonkin vuoden mittaan. Keväällä yhdistyksemme tekee jälleen kevätretken. Tällä kerralla retki suuntautuu Savon sydämeen, Leppävirralle, LPM Danfossin tuotantolaitoksille. Retken yhteydessä järjestetään myös yhdistyksemme jokavuotinen petanque kisa. Retki sijoittuu päivyrissä toukokuun loppuun. Tarkempi ajankohta selviää seuraavissa kokouksissa.

Juhlavuoden kunniaksi KeLVI julkaisee KeLVI - 30 vuotta -juhlajulkaisun, johon tarvitsemme mielenkiintoisia talotekniikka-alaa koskevia artikkeleita ja myös mainoksia, joiden avulla rahoitamme yhdistyksemme toimintaa myös seuraavina vuosina. Artikkeliehdotuksia otetaan mielenkiinnolla vastaan, yhteydenotot hallituksen jäseniin. Mainosmyynnin kokoava voima on Iivari Ikonen. Häneltä saat lisätietoa osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Peacock on myöskin ohjelmassa myös tänä vuonna. Tämänvuotinen esitys on nimeltään Da Lintsi koodi ja KeLVI tulee vierailemaan Linnanmäellä edellisten vuosien tapaan heti kesäkuun alussa 7.6.2007 klo 18.00 alkavassa näytöksessä. Suosio on hurja. Jo tammikuun kokouksessa ilmoittautuneita ilmaantui 40! Sovimmekin, että mukaan voi ilmoittautua ainoastaan kuukausikokouksen yhteydessä.

Perinteiseen tapaan tapahtuma on avec-tilaisuus, eli puolisot ovat tervetulleet mukaan.

Jälleen mitataan teidän kaikkien aktiivisuus. Tulkaa siis mukaan kokoukseen ja ilmoittautukaa myös teatteriesitykseen. Pääsemme esitykseen mukaan edulliseen ryhmähintaan 29€/henkilö. Pelkkä ilmoittautuminen ei riitä. Liput varmistuvat vasta kun ilmoittautuneet ovat suorittaneet lippujen hinnan yhdistyksen tilille. Tammikuun ilmoittautumisten eräpäivä on 31.1.2007, johon mennessä lipun hinta on suoritettava KeLVIn tilille 159730 - 103276.

Seuraavat ilmoittautumiset ovat siis mahdollisia jälleen seuraavassa kokouksessa 13.2.2007. Tervetuloa mukaan!

  
Takaisin ylös