Tiistai 8.12.-09, Rivolissa

Kelvin hallituksen kokous aloitettiin 08.12.2009 poikkeuksellisesti ”pikkujoulun” takia jo klo 16.30 Hotelli Rivolissa. Asialistalla käsiteltiin hallituksen työskentelyyn liittyviä asioita. Hallitukseen valittiin erovuoroisen Iivari Ikosen tilalle Markku Uimonen ja Kelvin ”vt” sihteerinä toimineen Juha Raution ansiokasta työskentelyä sihteerinä jatkaa Marita Korhonen. Hallituksen järjestäytymiskokous vuodelle 2010 on joulukuun 30. päivä Espoossa.

Varsinainen Kelvin joulukuun sääntömääräinen kokous pidettiin heti hallituksen kokouksen jälkeen klo 18.00, sankan osallistujamäärän (22 henk.) saattelemana.

Kokouksessa valittiin vuoden Kelviläiseksi Eerik Nieminen, joka oli valitsijoiden yksimielisellä päätöksellä ansainnut tittelin tekemistään saavutuksista sekä Kelvin että Sulvin organisaatioissa vuonna 2009. Vuoden Kelviläinen oli yllättynyt ja hämillään saamastaan kunniasta ja kiitospuheessa oli selvästi huomattavissa liikuttuneisuutta ja äänen värinää.

Merkkipäivien johdosta muistettiin yhdistyksenviirillä Eero Koivulaa ( 60 v.) Aulis Kekäläistä  (50v.) Onnittelut herroille !

Tahkon korkeanpaikan hiihtoretki helmikuussa puhutti porukkaa ja saatiin lisää lähtijöitä mukaan, retki tullaan täyttämään pääkaupunkiseudun muista yhdistyksistä tarpeen mukaan.

Sulvin puolelta oli tähtiesiintyjänä Toiminnanjohtaja Hannu Sipilä joka toi terveiset Sulvin toiminnasta ja esitteli tulevaisuuden näkymiä Keski-Uudenmaan LVI-yhdistyksen asiantuntijaporukalle.

Illan isäntänä oli LVI-Wabek Oy jonka toimitusjohtaja Kimmo Pelkonen esitteli yrityksensä toimintaa ja uutuus tuotteita kuulijoille. LVI-Wabek Oy toimii LVIJ-tukkuliikkeenä Vantaalla ja Lempäälässä sekä maahantuojana kupariputkille, solukumieristeille ja galvaanisille vedenpuhdistusjärjestelmille, joista Kimmo oli kasannut meille kattavan esityksen.

Illallinen oli rakennettu Hotelli Rivolin puolesta jouluaiheiseksi ja herkulliseksi, koska pidettiin myöskin Kelvin pikkujoulu kokouksen päätteeksi. Pikkujoulujen avaus glögit tarjosi pitkäaikainen kokous paikkamme Hotelli Rivoli, suuri kiitos siitä henkilökunnalle. Kelviläisiet nauttivat illallisen hyvällä mielellä ja mukavia jutellen, otettiin ainakin yhden kerran maljat myös Jean Sibeliukselle, hänen 148 v. syntymäpäivälleen, joka on 08.12. Joulupöydän snapsit ja aperitiivit sekä kahvit ja konjakit oli Ahlsell Oy:n , LVI-Dahl Oy:n ja Onninen Oy:n sponsoroimat. Niistä nautittiin myöhään iltaan.

Kelvin hallituksen puolesta, kiitos kaikille kuluneesta vuodesta. Nyt siirrymme yhdistyksen toiminnassa vuodelle 2010 ja sen uusiin haasteisiin.

Pekka Laitila

 

tiistai 10.11.2009, klo 18.00. Perinteinen paikka.

Kokoonnuimme pienellä, mutta sitäkin tehokkaammalla porukalla sääntömääräiseen syyskokoukseen Hotelli Rivolissa. LVI-Tekniset Urakoitsijat oli myöskin päättänyt kokoontua samana päivänä, joka osaltansa verotti muuten niin aktiivisesti varsinkin sääntömääräisiin kokouksiin osallistuvia KeLVIläisiä ja vaikeutti illan isännän löytämistä.

Syyskokouksessa mm. valitaan tulevalle kaudelle luottamus henkilöitä ja tällä kertaa nalli napsahti allekirjoittaneelle hallituspaikan muodossa ja Korhosen Marita lupautui sihteeriksi vt. sihteeri Juha Raution paikalle.Kaikki 13 kokoustajaa kilistelemässä vesilaseja!!!

Joulukuussa siis vietetään poikkeuksellisesti myös kuukausikokous, mutta tällä kertaa ns. pikkujoulu hengessä. Virallisen osuuden isäntänä tulee olemaan LVI-WaBeK Oy. Jatketaan vähän iltaa pikkaisen rennommissa merkeissä, eli hommatkaa jostain kyyti himaan vähän tavallista myöhemmin.

Uimo.

 

tiistai 13.10.2009, klo 18.00 Hotelli Rivolissa Järvenpäässä

Lokakuussa kokoonnuimme jälleen tutussa paikassa ja kohtuullisen mukavalla osallistujamäärällä, 23 alan ammattilaista. Mukana vuoden "aktiivisimman" tittelin metsästäjiä (mm: T. Salo, A. Vilen, M. Päivinen....), Ja myös pitkästä aikaa esim. Ode, kiitos siitä Marita.Varsinainen kokous aloitettiin hiljaisella hetkellä, jolla kunnioitettiin SuLVIn edellisen toiminnanjohtajan, Ilpo Nousiaisen muistoa. 

Kokouksessa käsiteltiin myös pikkujoulu- ja kevätmatka-asioita.

Pikkujoulut sovittiin pidettäväksi joulukuun kokouksen (08.12.2009) yhteydessä, joten silloin kannattaa lienee anoa muutaman tunnin pidempi iltaloma. Ja aamuksi pari Buranaa.

Kevätmatkaa suunnitellaan joko viikolle 5 taikka 6, torstai - sunnuntai, suuntana Tahko, mikäli innostusta jäsenistöstä ja tilaa Tahkolta löytyy. Nyt jos koskaan kannattaa olla aktiivinen, sillä lisätietoja matkasta saa parhaiten tulemalla kokouksiin.Lokakuisen kokoontumisemme isännöi Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy:n Keijo P. Laine, jossa P ei tarkoita ...kelettä vaan Perttiä. Hän on sen kirjoittajalle useasti maininnut.  Keijo kertoi uudesta paloeristestandardista EN 1366-1, joka astuu voimaan vuoden 2010 alussa ja koskee siis vuodenvaihteen jälkeen myönnettyjä uusia rakennuslupia. 

Ilta päätettiin Sibelius-salissa nautitun maittavan illallisen merkeissä.
Uimo.

 

tiistai 14.4.2009, klo 18.00 Hotelli Rivolissa Järvenpäässä

Huhtikuun kuukausikokouksen isännäksi saimme Dimplex:in, jota edusti Iivari Ikonen. Illan aiheena oli lämpöpumput. Energian säästäminen ja ympäristöystävällisyys ovat tämän päivän kuumia puheenaiheita, joten aihe kiinnosti kokousväkeä. Kokouksen ja esityksen jälkeen nautimme illallisen ravintolassa toistemme seurasta.

Kokouksen lisäksi kutsumme kokouksiimme vieraaksi talotekniikan eri osa-alueiden laitetoimittajia esittelemään laitteitaan ja alan viimeisimpiä innovaatioita.

Jos sinulla tai yritykselläsi on kiinnostusta kertoa kelviläisille tuotteistanne, ota yhteyttä puheenjohtajaamme Vesa Lassilaan tai vt. sihteeriimme Juha Rautioon. 

 

tiistaina 10.3.2009, klo 18.00 Hotelli Rivolissa Järvenpäässä

 

tiistaina 10.2.2009, klo 18.00 Hotelli Rivolissa Järvenpäässä

Helmikuun kuukausikokouksen isännäksi saimme Pekka Laitilan Uponorilta. Pekka kertoi meille Uponorin kattavasta tuotevalikoimasta pitkään ja hartaasti. Uponorin laadukkaat lämmitys- ja käyttövesiputkistot tulivat tutuiksi. Pekan esityksen jälkeen olikin jo nälkä. Odotus palkittiin maittavalla päivällisellä ravintolan puolella. Ruokaa ja juomaa riitti ja kokousväki oli tyytyväinen.

 

tiistaina 13.1.2009, klo 18.00 Hotelli Rivolissa Järvenpäässä

Tammikuussa saimme isännän Kangasalalta. Kaukolämmon lämmönsiirtimiä valmistama WfTT1 saapui isännäksemme. Ennen isännämme Kai Merivirran esitystä palkitsimme mm. vuoden Kelvin 2008 ja vuoden 2008 aktiivisimman jäsenen. Vuoden kelviläiseksi valittiin tällä kertaa itseoikeutetusti pitkäaikainen aktiivimme ja "kelvin äiti" Marita Korhonen, joka otti perinteikkään "mitalin" liikuttuneena vastaan. Onnea Marita! Aktiivisimman palkinnon, joka oli tällä kertaa lahjakortti, vastaanotti - yllätys, yllätys - Ari Vilen.

Kokouksemme jälkeen Merivirran Kaitsu kertoi meille kaukolämpöpaketeista ja edustamastaan yrityksestään, jonka omistuspohjassa on nykyään myös mukana heidän italialainen päämiehensä. Esityksen jälkeen nautimme herkullista iltapalaa hyvässä seurassa.

 

Takaisin ylös