Kokoonnuimme sääntömääräiseen syyskokoukseen ravintola Huiliin. Heti alkajaisiksi pidimme yhdistyksen kokouksen. Tapio Kanerva avasi kokouksen. Puheenjohtajaksi valittiin Tapio Kanerva ja sihteeriksi Timo Lappeteläinen. Tapio esitteli vuoden 2015 toimintasuunnitelman ja talousarvion.

Valittiin hallitukseen uudet jäsenet erovuoroisten tilalle. Tapio Kanerva jatkaa puheenjohtajan tehtävässä ja uusina hallitukseen valittiin Juha Nurkkala sekä Kaarina Honka. 

Yhdistys muisti Keijo Niemisen 70v. syntymäpäivää hieman jälkikäteen, mutta sovitusti. Onnittelut Keijolle ja torvet soikoon! 


Tapio Kanerva onnittelemassa ja Anne Lassila kukittamassa Keijo Niemiestä

Valittiin vuoden 2015 liittovaltuuston kokoukseen lähtijät sekä varajäsenet. Tulevia tapahtumia on paljon! Tapahtumia on oman yhdistyksen sekä muiden yhdistysten järjestämiä. Tapahtumakalenteria kannattaa seurata kotisivuiltamme. Ilmoittautuminen tapahtuu myös helpoiten kotisivun kautta. Tapahtumiin kannattaa ilmoittautua ajoissa, sillä osa tilaisuuksista on tullut nopeasti täyteen. Kuukausittaisen arvontapalkinnon sai Timo Lappeteläinen.

Laitettiin osallistujalistat kiertämään pikkujouluista ja Nyyrikin tapahtumasta. Tarkempaa tietoa löytyy sivuilta www.KeLVI.fi. 

Illan yritysesittelystä vastasi Ulla Nybergh Belimo Oy:stä. Esityksessä käytiin läpi yrityksen alkuvaiheita ja kehitystä matkan varrella. Tutustuimme ilma ja vesipuolen sovelluksiin. Tuotteita oli esitteillä myös paikan päällä. Suomen myyntikonttori sijaitsee Herttoniemessä ja työllistää 8 henkilöä. Liikevaihtoa hieman alle 9 milj./€. Belimon tuotteita löytyy lähes kaikkialta rakennuksesta ja se on tunnettu tuotemerkki toimilaitteiden ja säätöpalloventtiileiden osalta. Tuotteita löytyy uudis- ja saneerauskohteisiin.  

Esityksen jälkeen nautimme jälleen kerran maistuvan illallisen ja keskustelimme alan asioista. 

Kiitos Ulla Nyberghille esityksestä ja hyvästä seurasta.

PS: Ei muuta kuin M:ltä söpöliinejä tilaamaan!

Kirjoittajana Marko Pärssinen

 

Kokous oli matkakokous ja pidettiin Gustavsbergin tiloissa Helsingissä. Isäntä toimivat Sami Ollila sekä Esko Ranki, jotka esittelivät Gustavsbergin tuotteita ja tutustumme myös heidän kalustenäyttelyynsä. Tarjolla oli maksuton illallinen, erikoisoluita ja erikoismakkaroita.

 

 

Isäntänä toimivat LVI-Wabek ja Mika Kasper. Mika esitteli Wabekin tuotteita sekä uuden heidän tilausjärjestelmänsä.

 

Kevään viimeinen kokous pidettiin aurinkoisissa tunnelmissa. Ennen kokousta vietimme aikaa myös Huilin terassilla. 

Tapio Kanerva aloitti kokouksen jonka menimme ripeällä aikataululla läpi. Oli melkein kuin Lapin miehen Cooper, eli 12 minuuttia ilman viinaa. Siitä puheen ollen, kokouksessa kiersi myös lista KeLVI Petankki-sponssista. Muutama yritys lupasikin toimittaa juomapuolta petanquekilpailuihin. Käytiin kokouksessa kuitenkin perusasiat läpi. Tällä kertaa ei ollut esittää uusia jäseniä.

Tapahtumia sen sijaan on tiedossa useita. Aktiviteetteja siis riittää, ja osallistumiset tilaisuuksiin pyritään hoitamaan doodlen kautta ja ilmoitukset tapahtumista tulee sähköpostilla.


Kuukausiarvonnan palkinnon sai Timo Åberg

Kun saimme tietotekniikan toimimaan, oli illan isännän Uponor Oy:n, Ari Innalan vuoro. Uponor- konserni on jaettu kahteen osaan: Uponor Suomi Oy ja Uponor Infra. Kävimme lyhyesti läpi tuotantolaitokset, henkilöstön määrän sekä muita tunnuslukuja konsernin ja Suomen osalta. Uponorin historia on alkanut jo v.1964 ja Innala esitteli myös historian eri vaiheita. Tuoreimpana muutoksena on vuoden 2013 yhdistyminen KWH Pipen kanssa. Lopuksi loimme katsauksen referensseihin ja muuhun palveluntarjontaan. 

Kiitämme Ari Innalaa esityksestä sekä maittavasta iltapalasta, jonka nautimme illan päätteeksi. 


Huilin herkullinen hampurilaisateria

Kirjoittajana Marko Pärssinen

 


Kokous pidettiin Huilissa. Illan isäntänä olivat Janne Nordling ja Tony Lönnberg Lindab Oy:stä.

 

Jälleen kokoonnuimme porukalla Huiliin kuukausikokouksen merkeissä. Hienosti taas yli 20 jäsentä oli paikalla.  Puheenjohtaja T. Kanerva oli estynyt tulemaan paikalle, joten kokouksen johtamisen otti hanskaansa varapj. M. Pärssinen.  Kokousasioina oli mm. kesäteatteri kesäkuussa KUT:n merkeissä sekä keväällä järjestettävä pääkaupunkiseudun LVI-yhdistysten yhteinen Petanque-kisa. Molempiin tapahtumiin otettiin ilmoittautumisia vastaan.

Uusia jäseniä on yhdistykseemme tullut neljä ja Uimo sai jälleen testata uusien jäsenten soveltuvuutta porukkaan.


Outi Vairio-Suomalainen saavutti iässään kunnioitettavan merkkipaalun ja KeLVI muisti häntä sen johdosta viirillä sekä juhlajuomalla. Onnea Outille vielä kerran!


Kokouksissa perinteisesti arvottavan kuukausipalkinnon voitti Uimo, uusi jäsen Jaana Hjelm toimi onnettarena.

Kokouksen päätteeksi oli isäntämme Dir-Air Oy:n Tapio Tarpion vuoro. Hän kertoi meille mielenkiintoisia asioita asuntojen ilmanlaadusta sekä keinoista niiden parantamiseksi.

Ja lopuksi tietysti syötiin hyvin, ruoka oli taas todella maittavaa ja sitä oli riittävästi. Kiitokset isännälle sekä Huilille.

 

Kokous alkoi kuten aina iloisissa merkeissä. Yleistunnelma oli avoin ja naurunremahduksia helähteli ilmoille runsaasti ympäri kokoustilaa. Tämmöistä meininkiä meillä, kerroimme isäntäyritykselle heti kättelyssä. Tervetuloa KELVIläiseksi toivotimme jopa toiselle Keski–Suomalaiselle isännällämme. Espoolainen isäntä oli jo kohta allekirjoittamassa jäsenyyshakemusta, mutta muisti viimetingassa, että pitää kysyä vaimolta. ¿Cómo estás?

Kokouksen kohokohtia oli ehdottamasti vuoden KELVIksi juhlistettu Timo Lappeteläinen. Timo on kunnostautunut KELVIn nettisivujen ylläpitäjänä ja erittäin aktiivisena kokouskävijänä. Timon kaltaisia jäseniä KELVI tarvitsee ja Timo saa meihin muihin verrattuna varsin tuoreena LVI-alan ammattilaisena KELVIn avulla rakennettua verkoston, jota jokainen meistä työssään tarvitsee. Toinen palkittu olikin jo nestori Viljo Korhonen vuoden aktiivisempana KELVIläisenä.


Puheenjohtaja Tapio Kanerva onnittelee vuoden 2013 aktiivisinta KELVIä Viljo Korhosta

Kokouksessa käsiteltiin  tulevan vuoden tapahtumat ja osallistujalistat kiersivät tiuhaan tahtiin. Pääosin ne myös täyttyivät. Perinteinen KUT teatteritapahtuma sai jo noin 30 osallistujaa ja paikat täyttyvät järjestyksessä. Paikkoja on varattu 70 ja siihen pitäisi mahduttaa myös muiden pääkaupunkiseudun yhdistyksien jäseniä avec mukanaan. Tervetulon toivotukset heille mukaan, kunhan tutustuvat meihin on siirtojäsenien määrä valtava. KELVI on aktiivinen porukka ja meininkiä riittää.

Tammikuun kokousisäntämme oli Kamstrup ja kysymyksiä vastauksia mittaroinnin tekniikasta lenteli siinä määrin, että jäsenille tarjottu ruokailu oli vaarassa siirtyä.
Perinteisestihän syömme hyvin kokouksen päälle, niin tälläkin kertaa. Ruokaa, viiniä, laulua ja jutustelua. Naisjäseniä ei tällä kertaa kokouksessamme ollut, mutta heitäkin jäsenistössämme riittää, kaikki iloisia ja onnellisia KELVIläisiä. Lopuksi kiitimme tämänkertaista isäntäämme ja poistuimme paikalta.

Takaisin ylös