Helmikuun kuukausikokous 13.2.2018

Mukavaksi vaihteluksi kokoonnuimme tällä kertaa kokoustamaan Tuusulan historiallisiin rantamaisemiin Gustavelundiin. Illan isäntänä toimi Sano Nordic Oy. Illan isäntä Juha Granlund oli estynyt saapumaan paikalle, mutta saimme paikalle kuitenkin yrityksen Eestin vahvistuksen Marta Lapinskan. Vaihteluksi esitys toteutettiin englanninkielellä. Illan isännän iloksi kokoustamaan oli kertynyt huimat 32 kuulijaa. Hienoa aktiivisuutta!

Kävimme aluksi läpi yhdistysasioita. Uusia jäseniä yhdistykseemme oli liittynyt neljä ja Marko Karhu esittäytyikin uutena jäsenenä vanhoille kelviläisille.

Kuukausiarvonnassa onni suosi Laitilan Pekkaa.

 

Kävimme läpi vuoden 2018 päivittynyttä ohjelmakalenteria. KUT Krabin kesäteatterin ilmoittautuminen on käynnissä KeLVI:n verkkosivuilla. Verkkosivut ovat viimein saaneet uuden ilmeen ja toivomme palautetta tehdyistä muutoksista.

Yhdistysasioiden jälkeen päästimme illan isännän tai tässä tapauksessa emännän vauhtiin. Sano Nordic on aloittanut liiketoimintansa Suomessa vasta vuonna 2017. Yrityksen taustalla on vuodesta 1991 lähtien Baltiassa toiminut Sano Baltic. Liiketoiminta on kattanut Sveitsiläisten ja Saksalaisten kaukoluentalaitteilla varustettujen vesi- ja energiamittareiden maahantuonnin, myymisen, asentamisen sekä huoltamisen. Liikeideana on tarjota asiakaskohtaisesti laajasta valikoimasta juuri ao. kohteeseen sopivin vaihtoehto. Vieraskielisyydestä huolimatta esitys herätti muutamia kysymyksiä.

 

Illan päätteeksi pääsimme nauttimaan maukkaan iltapalan ravintolan puolelle.

 

Kokoustarina 2018 Tammikuu

 

Tammikuun kokous avasi yhdistyksen vuoden toiminnan. Tammikuun kokouksessa riitti palkintoja 2017 toiminnasta.

Vuoden 2017 kaikista arpalipukkeista voittajaksi nousi Uimonen. Tapio Kanervan olisi tosin kannattanut olla paikalla sillä hänen lipukkeensa nousi ensimmäisenä. Poissaolijoita ei palkita…

 

Vuoden 2017 Kelvi on Timo Åberg

 

Vuoden 2017 aktiivisin osallistuja on Seppo perätalo

 

Kuukausiarvonnan voitti Mikko Kulmala

 

Illan isäntänä toimi Suonenjokelainen Stainless Team Finland. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu hst- ja rst-tuotteet. Tuotevalikoima saalautuu laajalle. Löytyy pönttökaivoa, kouruja, uima-allaskaivoja… Myös puolustusvoimista tutut ruuankuljetusastiat ovat yhtiön tuotantoa. KeLVI kiittää Jaane Hännistä tilaisuuden isänännöinnistä.

 

Takaisin ylös