Vesa on syntynyt 15.6.1962 Porvoon maalaiskunnassa. Kelviläisittäin ajateltuna Vesa lähestyy kohti ydintä, eli Järvenpää-Kerava-Tuusulaa. Aiemmin Vesa on asustellut Pornaisissa ja nyt jo reilut kuusi vuotta Mäntsälässä. Keskinen Uusimaa on hyvä paikka asustella.

KeLVIin Vesa kotiutui jo yli kaksikymmentä vuotta sitten 1984 saatuaan opiskelut hoidettua päätökseen Mikkelin Tekussa. Jo 90-luvun puolivälissä Vesa oli mukana SuLVIN järjestämällä Remonttiseminaarikiertueella ainakin 13 paikkakunnalla. Hän toimi myös yhdistyksemme lehtitoimikunnassa viimeisintä 30-vuotisjuhlalehteä valmistelemassa.

Huippuhetkiä KeLVIssä oli valinta Vuoden KeLVIksi 2007. Vesa kuuluukin ehdottomasti yhdistyksemme aktiivisimpaan joukkoon, kuten jokainen olette varmasti huomanneet. Hän aloittaa yhdistyksemme puheenjohtajana vuoden 2009 alussa.

    

Vesa on yrittäjä, eli vetää yhdessä vaimonsa Annen (myös kelviläinen) kanssa yhteistä yritystä, Insinööritoimisto Vesi & Watti Oy:tä Mäntsälässä. Toimenkuvaan kuuluvat määrälaskenta, valvonta, suunnittelu ja erityisesti lämmitysjärjestelmiin liittyvien kokonaisuuksien toteutukset.

Opiskelun jälkeen Vesa Lassila toimi LVI-urakoitsijana ja kaivonporauksen parissa aina 90-luvun puoliväliin saakka. Tämän jälkeen hän oli Vesi- ja lämpöjohtourakoitsijaliiton  (VeLU) toiminnanjohtajana viitisen vuotta, jonka jälkeen Tekmannilla ja Amplitissa urakointiin liittyvissä tehtävissä. Ennen omaa yritystä Vesa käväisi myös Itulalla.

Perheeseen kuuluu vaimo, kolme lasta edellisestä avioliitosta, sekä vajaan vuoden ikäinen mäyräkoira, Ralli, joka käy kuulemma töissä Annen ja Vesan kanssa päivittäin. Voi koira rukkaa! Tammikuussa Lassilan perheeseen tulee perheenlisäystä, joten LVI-porukka sen kun kasvaa.

Vesan mieluisimmat harrastukset liittyvät metsästykseen hirvi-, peura- ja pienriistan parissa, eikä kalastuksenkaan pariinkaan ole vaikeata houkutella mukaan. Mikä hienointa, Vesa malttaa panostaa myös lomailuun. Sehän se lopulta takaa jaksamisen myös töissä. Lomaan liikenee vuoden aikana jopa 4-6 viikkoa.

Henkilökohtainen motto: Asioilla on tapana hoitua, mutta tee parhaasi ei sitä kukaan kuitenkaan puolestasi tee!

6.12.2008 T.Kanerva