Markun tuntevat miltei kaikki, mutta tässä hieman Magen omaa kertomaa elämästään.

Markku on syntynyt 10.8.1957 Helsingin maalaiskunnassa, eikä ole kovin kauas päässyt puolen vuosisadan aikana. Hän on asunut jo pitkään Vantaalla, Korson Vallinojalla ja paikka onkin hänen mielestään melkein Suomen paras paikka.

Vaikka asuinpaikka ei olekaan pahemmin siirtynyt syntymän jälkeen, äijä on muuten kyllä ehtinyt sitäkin enemmän. Kelviin Markku on löytänyt jo 80-luvulla ja on toiminut sihteerinä, lehtitoimikunnassa (jo kuulemma liiankin pitkään), kaksi kertaa puheenjohtajana. Viime vuonna oli vuoden aktiivisin, kuten jo monasti aiemminkin ja myös Vuoden Kelvin arvonimi on tullut saavutettua.

Markku Päivinen vetää ilmanvaihtoalan firmaa, Ilmastointinikkarit Oy muistaakseni viidettä vuotta ja vaikuttaa siltä, että hyvässä hoidossa on Rainer Bussin hienosti alustama yritys. Mikäs siinä, Markkuhan tekee "Nikkareissa" IV-hommia, huoltoja, toimii autokuskina, trukkikuskina, varastomiehenä ja tietysti keskuksena.

On hän muuallakin ehtinyt pulata: Huber Oy, Bahco Ilmastointi Oy, Stratos Ilmastointi Oy, Fläkt Oy ja Stratoco Oy. Kuulemma nyt riittää ja Ilmastointinikkareissa pysytään!

Magella on perhe, eukko ja kolme tytärtä ja kuulemma joskus on vähän helpompaa silloin kun on reissussa. Aika moni tietääkin Markun intohimosta lenkkeilyyn ja uintiin ja onhan äijä kyllä melkoisessa kunnossa.

Mikä parasta, hän muistaa joskus myös lomailla. Tosin toimittajan kommenttina, siitä puolesta taitaa pitää kiinni se parempi puolisko.

Henkilökohtainen motto: Periksi ei anneta. Taistelua päivällä leivästä ja yöllä...

 

T.Kanerva 19.2.2008