Tammikuun kokous 10.1.2017

KeLVI kokoontui vuoden 2017 ensimmäiseen kuukausikokoukseensa Ravintola Huiliin.

Kabinetti ei ollut aivan täynnä, tämä huomiona jäsenille, että vielä olisi ollut tuoleja vapaana.

Kokouksen avasi uusi puheenjohtajamme Marko Pärssinen täsmällisesti klo 18.00 ja toivotti kaikki tervetulleiksi ja kaikille Hyvää Uutta Vuotta. Kokouksessa käsiteltiin lyhyesti jäsenasioita ja lähinnä esille tuli aktivoituminen ja uusien jäsenien hankkiminen mukavaan joukkoomme. Olkaapa siis aktiivisia.

Kuten kauden ensimmäiseen kokoukseen kuuluu, muistetaan edellisen vuoden ansioituneita KeLVIläisiä. Vuoden KeLVIksi valittiin ansioituneen toiminnan ansiosta Paula Veikkolainen. Paula sai vuodeksi haltuunsa varsin kunnioitettavan kokoisen ja painoisen laatan, jonka Marko Pärssinen ripusti hänen kaulaansa. Laatta on aikoinaan saatu HeLVI:ltä ja sen tuotu KeLVI:n 10-vuotis juhliin. Ensimmäinen kantaja oli Hannu Lindberg. Voimaa kantamiseen Paula saattaa saada myös ruskeahkosta taikajuomasta.

   

Vuoden 2016 aktiivisimmaksi KeLVIksi valittiin Tuomo Tuomo Toivanen. Tuomo sai myös taikajuomaa pysyäkseen aktiivisena.

 

Seuraavaksi suoritettiin arvonta kaikkien vuoden 2016 aikana kokouksiin osallistuneiden kesken ja siinä arvonnassa onnetar suosioon nousi Rainen Buss. Rainer sai myös taikajuomaa.

 

Kuukausikokouksen arvonnassa nousi Pekka Laitilan lippu. Pekka sai palkinnoksi toisenlaista taikajuomaa.

 

Seuraavaksi kokouksessa esiteltiin vuoden 2016 tapahtuma- ja kokouskalenteria. Ohjelmassa on mm. Krapin kesäteatteria, jonka ensimmäinen ilmoittautumiskierros suoritettiin kokouksen aikana ja loput ilmoittautumiset hoidetaan Doodle-kutsun kautta. Nyt ilmoittautuneiden ei tarvitse enää reagoida Doodle-kutsuun. Paikkoja on rajoitetusti, olkaa tarkkoina. Aiheesta lisää toisaalla sivuillamme.

Kuukausikokouksen isäntinä toimivat Fischer Finland Oy:n Jukka Kemppainen ja Toni Rastas. Saimme kattavan tietoiskun Fischer- yhtiöistä yleensä, eri toimialoista ja erityisesti Fischer Finland Oy:n toiminnasta. Tietysti isännät esittelivät myös meitä erityisesti kiinnostaneita LVI-alan kiinnitysjärjestelmiä ja tuotteita. Laatua on saatavissa ja niillä on tekijänsä ja laadukkaat käyttäjät.

                  

Suuret kiitokset isännille esityksistä ja maittavasta illallisesta sekä kiitokset kokousväelle mukavasta seurasta. Nähdään taas kuukauden kuluttua.