Helmikuun kokous 14.2.2017

KeLVI kokoontui vuoden 2017 toiseen kuukausikokoukseensa Ravintola Huiliin.

Osallistuneita oli tälläkin kerralla mukavasti. Istumapaikkoja pöydän äärestä ei heti löytynyt mutta se ei johtunut osallistujien määrästä. Kaikki kuitenkin lopulta järjestyi mukavasti.

Kokouksen avasi puheenjohtajamme Marko Pärssinen täsmällisesti klo 18.00 ja toivotti kaikki tervetulleiksi. Kokouksessa käsiteltiin lyhyesti jäsenasioita ja lähitulevaisuuden tapahtumia. Seuratkaa sähköpostianne ja Doodlea. Olkaapa siis aktiivisia. Ohjelmassa on mm. Krapin kesäteatteria, jonka ensimmäinen ilmoittautumiskierros suoritettiin jo edellisen kokouksen aikana ja loput ilmoittautumiset hoidetaan Doodle-kutsun kautta. Aiemmin ilmoittautuneiden ei tarvitse enää reagoida Doodle-kutsuun. Paikkoja on rajoitetusti, olkaa tarkkoina. Aiheesta lisää toisaalla sivuillamme.

Kuukausikokoukseen kuuluvassa arvonnassa onnettaren suosikki oli tällä kertaa Timo Salo.

(kuva clip_image002.jpg)

Kuukausikokouksen isäntänä toimi tällä kerralla Viega A/S Suomi ja Sakke Tienhaara. Viega oli varmaankin nimenä tuttu esim. kromatuista pullovesilukoista mutta kuten kuulimme, tarjolla on paljon muutakin. Saimme kattavan tietoiskun 120 vuotta sitten perustetusta Saksalaisesta Viega A/S- yhtiöistä yleensä, eri toimialoista ja erityisesti puristusliitosjärjestelmistä, eri materiaaleista ja niiden soveltuvuudesta erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kaikki kiinnostuneet saivat heti käteensä esitteitä ja tuoteluetteloita. Ei muuta kuin tutustumaan ja ottamaan käyttöön laadukkaat tuotteet.

(kuva clip_image004.jpg) (kuva clip_image006.jpg)

Suuret kiitokset isännälle esityksistä ja maittavasta illallisesta sekä kiitokset kokousväelle mukavasta seurasta. Nähdään taas kuukauden kuluttua.