12.9.2017 Kuukausikokous

Syyskuun toisena tiistaina kokoonnuimme taas kokoustamaan ensi kertaa kesän jälkeen. Koko aamupäivän oli satanut kaatamalla, mutta illaksi sää poutaantui ja saimme kokoustaa auringonpaisteisessa Järvenpään rantapuistossa. Osallistuja määrä oli hyvä, mutta vielä olisi paikkoja löytynyt muutamalle aktiiviselle.

Puheenjohtajamme Marko Pärssinen avasi kokouksen klo 18.00 tervetulotoivotuksin. Käsittelimme aluksi lyhyesti jäsenasioita ja tulevia tapahtumia. Loppuvuodesta onkin ohjelmassa illallisjuhlia; KeLVI täyttää 40v ja pääkaupunkiseudun yhdistykset juhlistavat Suomi 100v. Paikkoja on rajoitetusti eli kannattaa ilmoittautua ajoissa.

Kokouksen yhteydessä juhlistimme myös Markku Päivisen pyöreitä vuosia, 60 vuotta. Onneksi olkoon!

Kuukausikokoukseen kuuluvassa arvonnassa onni suosi Seppo Perätaloa.

Isäntänämme toimi FläktWoods Oy. FläktWoods Oy:n uutisia ja uutuuksia meille oli esittelemässä Tuukka Karlsson, joka ilolla myös täytti jäsenhakemuksen. Tervetuloa siis uudelle jäsenellemme!

Vuonna 2016 syntyi FläktGroup, kun Dencohappel ja Fläkt Woods yhdistyivät. Yhdistymisen johdosta FläktGroup on uusi markkina johtaja Euroopassa energiatehokkaiden ilmankäsittelyratkaisujen toimittamisessa. Uusista tuotteista Karlsson esitteli Optivent Ultran. Optivent Ultra on ultraääni IMS, joka minimoi painehäviöt ja häiriöäänet. Tuote on kehitetty vastaamaan IMS-järjestelmiin perinteisesti liittyviin riskeihin ja ongelmiin. Toivotaan, että tuote löytää paikkansa markkinoilla ja tuo avun ilmanvaihdon ongelmien ehkäisyyn.

Suuret kiitokset isännälle esityksistä ja maittavasta illallisesta sekä kiitokset kokousväelle mukavasta seurasta. Nähdään taas kuukauden kuluttua.