Helmikuun kuukausikokous 13.2.2018

Mukavaksi vaihteluksi kokoonnuimme tällä kertaa kokoustamaan Tuusulan historiallisiin rantamaisemiin Gustavelundiin. Illan isäntänä toimi Sano Nordic Oy. Illan isäntä Juha Granlund oli estynyt saapumaan paikalle, mutta saimme paikalle kuitenkin yrityksen Eestin vahvistuksen Marta Lapinskan. Vaihteluksi esitys toteutettiin englanninkielellä. Illan isännän iloksi kokoustamaan oli kertynyt huimat 32 kuulijaa. Hienoa aktiivisuutta!

Kävimme aluksi läpi yhdistysasioita. Uusia jäseniä yhdistykseemme oli liittynyt neljä ja Marko Karhu esittäytyikin uutena jäsenenä vanhoille kelviläisille.

Kuukausiarvonnassa onni suosi Laitilan Pekkaa.

 

Kävimme läpi vuoden 2018 päivittynyttä ohjelmakalenteria. KUT Krabin kesäteatterin ilmoittautuminen on käynnissä KeLVI:n verkkosivuilla. Verkkosivut ovat viimein saaneet uuden ilmeen ja toivomme palautetta tehdyistä muutoksista.

Yhdistysasioiden jälkeen päästimme illan isännän tai tässä tapauksessa emännän vauhtiin. Sano Nordic on aloittanut liiketoimintansa Suomessa vasta vuonna 2017. Yrityksen taustalla on vuodesta 1991 lähtien Baltiassa toiminut Sano Baltic. Liiketoiminta on kattanut Sveitsiläisten ja Saksalaisten kaukoluentalaitteilla varustettujen vesi- ja energiamittareiden maahantuonnin, myymisen, asentamisen sekä huoltamisen. Liikeideana on tarjota asiakaskohtaisesti laajasta valikoimasta juuri ao. kohteeseen sopivin vaihtoehto. Vieraskielisyydestä huolimatta esitys herätti muutamia kysymyksiä.

 

Illan päätteeksi pääsimme nauttimaan maukkaan iltapalan ravintolan puolelle.