Kokoustettiin syksyisen tuulisessa ja harmaassa kelissä. Uusi järjestys Huilin kokoustilassa sekoitti uskolliset kokoustajat, mutta alkuhäkellyksestä toivuttua päästiin normaaliin kokousrytmiin.

 

Syksyn edettyä jo näinkin pitkälle, laitettiin pikkujoulujen osallistumislista kiertämään kokouksen yhteydessä. Tilaisuuksiin ja tapahtumiin ilmoittautumiseen otetaan jatkossa taas käyttöön Doodle-tili.

Tuomo Toivanen kiitti KeLVIläisiä merkkipäivänsä muistamisesta. Kukat maljakossa olivat tavoittaneet päivänsankarin. Onnea vielä pyöreistävuosista!

Kuukausiarvonnan onnekas oli tällä kertaa Juha Rautio. Juha tokaisikin: ”Kannattaa käydä kokouksissa!”

 

Illan isäntänä toimi Georg Fisher Oy, Riku Tuomainen ja Tero Pöntiskoski. GF on lähtöisin Sveitsistä ja GF Piping Systems on yksi Georg Fischer Corporation-yhtymän kolmesta osastosta sekä muovi- ja metalliputkistojen toimittaja maailmanmarkkinoilla. Liikevaihto Piping Systems osastola on 4 mrd. Illan aikana esittelyssä oli Cool Fit-eristetty jäähdytysputkisto sekä käyttevesiverkostolle soveltuva Sanipex-komposiittiputket. Illan aiheet herättivät hyvin keskustelua ja esitys oli varsin kattava ja perusteellinen.

Kiitokset illan isännille maittavasta kokousateriasta.