KeLVI kuukausikokous 11.2.2020 klo 18.00 Ravintola Huili

Helmikuun kokous veti hyvin jäsenistöä paikalle, vaikka monella varmasti talvilomat jo lähestyvät. Isäntien lisäksi kuulijoita tilaisuudessa oli 28 hlö. Vaikka tänä vuonna helmikuu on lumeton, pääsi Huilin ikkunoista seuraamaan rantapuiston tekojään luistelijoiden pyrähdyksiä.

 

Kokouksessa kävimme läpi tulevan vuoden tapahtumia. Esille voisi nostaa kesäkuussa juhlittavat SuLVI 90v-juhlat, joihin on ilmoittautuminen jo käynnissä SuLVIn sivuilla. Samoin ilmoittautuminen on käynnissä vuosittaiseen KUT, Krapin kesäteatteriin. KUT:n ilmoittautumislinkki Doodleen löytyy KeLVI:n nettisivuilta. Myös lähipäivinä käynnistyy ilmoittautuminen KeLVI:n omaan petanque turnaukseen, joka pidetään perinteiseen tapaan Keudan rantasaunalla Järvenpäässä 29.5.2020 klo 17.00.

Kuukausikokouksen arvonnassa onnekas oli tällä kertaa Markku Niemi.

 

Helmikuun kokouksen isäntänä toimi Fidelix Oy. Illan aihe siis käsitteli kiinteistöautomaatiota. Automaatiojärjestelmänä Fidelix perustuu avoimeen standardiin, joka ei sitouta asiakkaita tiettyyn järjestelmään tulevaisuudessa. Fidelix järjestelmä myös skaalautuu moneen eri tarpeeseen ja kuten muissakin automaatiojärjestelmissä tekoälyä kehitetään jatkuvasti vastaamaan tulevaisuuden tarpeita.

 

Kiitos illan isännille antoisasta tietopaketista!

 

 

KUT kesäteatteri 11.6.2020 klo 19.00

KUT: Krapin kesäteatteri. ” Kaksi puuta ”.

Kaksi puuta on Juha Tapion hiteillä höystetty musiikkikomedia, joka kertoo rakkaudesta, intohimosta ja jääräpäisyydestä.

Ristiriidoiltakaan ei voi välttyä kahden täysin erilaisen persoonan, jäyhän nuohoojan ja hänen taiteilijanaapurinsa kohdatessa.

Näytelmä esitettiin ensi kertaa vuonna 2018 Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa, jossa se murskasi kaikki katsojaennätykset.

Tuusulan Krapilla esitettävän sovituksen ohjaa ja koreografioi musiikkiteatterin monitaiturina tunnettu Tiina Brännare.

Krapin kesäteatterin lavalla musiikista vastaa Jussi Hongiston johtama livebändi.

ILMOITTAUTUMINEN: 

TÄSTÄ LINKISTÄ

Yhteistapahtuma, Avec.

KeLVI järjestää. Hinta KeLVIn jäsenille 26€/hlö, avec 31€/hlö,

Muiden yhdistysten jäsenille 31€/hlö.

Maksu maaliskuun loppuun:

Kelvi tilinumero FI95 1597 3000 1032 76

 

Ystävällisin terveisin,

KeLVI Hallitus

Takaisin ylös