PKS-YHDISTYSTEN PETANQUETURNAUS

KELVI, HELVI, ELVI JA VANTALVI PETANQUE-TURNAUS

PERJANTAINA 19.08.2016 KLO 17.00

JÄRVENPÄÄN KEUDAN RANTASAUNA

Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää.

Ilmoittautumiset viimeistään 12.8.2015 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautumiset Doodlen kautta https://doodle.com/poll/z82ngdrfcmqauxiw

Pääkaupunkiseudun LVI-yhdistysten yhteinen petnaque-turnaus Keuda Järvenpään rantasaunalla

 

Turnaus pidettiin 19.8.2013 tällä kertaa Kelvin kotitantereella Tuusulanjärven rannalla. Turnaus käytiin leppoisessa hengessä ja ilma suosi pelien ajan. Vasta kisailun jälkeen saimme nauttia virkistävästä loppukesän sateesta.

Paikalle saapui kaikkiaan parikymmentä kisaajaa. Ennen pelejä pidettiin ensin huolta pelaajien nesteytyksestä ja ravitsemisesta. Pyörein vatsoin ja kostein suin alkoi alkupelit vauhdikkaasti. Joukkuekokoonpanot vaihtelivat jonkin verran eri yhdistysten osallistujamäärien eroista johtuen. Helviltä joukkueita saatiin kaksi ja Vantalvia edusti turnauksessa yksi yhden miehen joukkue. Kelviläisistä saatiin muodostettua 5 joukkuetta.

 

 

Jokavuotiseen tapaan pelit olivat tiukat. Semifinaaliin ylsi kolme Kelvin joukkuetta ja yksi Helvin joukkue. Iloksemme finaaliotteluun tanssahtelivat (tai tiensä jyräsivät) Kelvin joukkue 2; Paula Veikkolainen ja Jukka Kemppainen. Finaalissa joukkueita vielä tasoiteltiin varmistuaksemme tasaväkisyydestä ja Juha Nurkkala pääsi Kelvin joukon jatkeeksi. Vastustajikseen kolmikko sai Helvin yhdistetyn 1 ja 2 joukkueen; Mika Karilaan, Mikko Hiltusen ja Mauri Rantasen.

Kelviläisten tehotiimi jatkoi myös finaalissa voittoisaa tanssiaan (tai jyräystään) ja tiukka peli kääntyi kelviläisten voitoksi. Kelville siis kultainen pysti kotiin, Helville kirkasta hopeaa ja pronssin itselleen heittelivät Ari Salminen, Toni Rastas ja Marko Pärssinen. Onnittelut voittaneille!

Voittajatiimi 2016

Tiukan kisan jälkeen saunassa oli mukava lämmitellä revähtäneitä ja uupuneita heittolihaksia. Muutama vielä uskaltautui pulahtamaan jo aavistuksen viilenneeseen järviveteen.

Allekirjoittanut kiittää ja kuittaa ja nauttii, kun palkintopystiin saadaan pisara naisellisuutta nimen muodossa.

 

Paula Veikkolainen